Ontdek de magie van sinterklaaspakketten bij Sanders Sinterklaaspakket! Bij ons kun je zelf je sinterklaasgeschenk samenstellen, perfect voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Met onze ruime keuze aan producten en lekkernijen kun je een uniek pakket samenstellen dat past bij jouw bedrijf en ontvangers.

Of je nu op zoek bent naar traditionele sinterklaas lekkernijen zoals chocoladeletters, pepernoten en kruidnoten, of naar originele cadeaus en decoraties, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd sinterklaasfeest. Onze sinterklaaspakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alleen de beste producten van hoogwaardige kwaliteit.

Met onze zelf samen te stellen sinterklaaspakketten heb je de vrijheid om precies die producten te kiezen die passen bij de smaak en voorkeuren van jouw ontvangers. Zo creëer je een persoonlijk en attent sinterklaasgeschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

Maak dit sinterklaasfeest extra bijzonder met een uniek sinterklaaspakket van Sanders Sinterklaaspakket!

Waarom een Sinterklaaspakket voor uw personeel en relaties?

Een Sinterklaaspakket is een geweldige manier om uw dankbaarheid te tonen aan uw personeel en de teamspirit te versterken. U laat hiermee echt uw waardering blijken. Het is daarnaast ook een leuke verrassing. Iedereen rekent natuurlijk op een mooi kerstpakket tijdens de decemberdagen, maar u kunt nu iedereen alvast een fijn voorproefje geven door middel van een leuke Sinterklaas attentie.

Originele Sinterklaas attenties voor uw personeel en relaties

Bij Sinterklaaspakketten denkt men al vaak aan Sinterklaas pepernoten, chocoladeletters en verschillende soorten snoepgoed. Dit is natuurlijk volledig terecht, maar wij denken verder dan dat. Wij combineren het namelijk graag met onze originele non-food producten. Verras ook uw personeel en/of zakelijke relaties in de vroege decemberdagen met een zelf samengesteld Sinterklaaspakket.

Verpakkingen om van te smullen

Uw Sinterklaasgeschenk voor personeel moet smoelen, maar dan niet alleen wanneer het geproefd wordt. Dit begint al bij het moment van overhandigen. Het moet een waar cadeautje zijn. En waar kan dit nou beter dan bij Sanders Gifts? Wij maken van uw Sinterklaas cadeau een leuk Sinterklaas pakketje.

Functionele verpakking

Denk van tevoren na of de verpakking van de Sinterklaas attentie functioneel moet zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie kist. Een kist is goed te verpakken, goed te versturen én ook nog eens door de ontvanger leuk neer te zetten als decoratie.

Feestelijk Sinterklaas brievenbusdoosje of tasje

Liever een goedkoper Sinterklaas tasje of Sinterklaas doosje? Dit kan zeker! Wij van Sanders Gifts leveren zowel bedrukte als onbedrukte papieren tasjes. Op deze manier heeft u een handig Sinterklaas brievenbuspakket cadeau en kan uw Sinterklaas attentie door de brievenbus!

Zak van Sinterklaas of een gave paperbag

Maar u kunt ook kiezen voor jute zakken of een gave Sinterklaas paperbag. Van groot tot klein, bij ons kunt u zelf uw Sinterklaaspakket samenstellen.

Maak het af met een leuke Sinterklaas kaart

Wat is er nou persoonlijker dan een kaartje met daarop een persoonlijke boodschap voor uw personeel of relatie. Een leuk kaartje met een luxe chocoladeletter, naturel kruidnoten of een van onze andere Sinterklaas cadeaus valt vast in goede aard!

Sinterklaas attenties geheel naar wens

Alle Sinterklaaspakketten zijn geheel naar uw wens samen te stellen door producten weg te laten of juist toe te voegen. U kent uw personeel of relatie het allerbeste natuurlijk. Doordat er momenteel steeds meer vanuit huis wordt gewerkt, bieden wij de mogelijkheid aan om de pakketten individueel te versturen als extra service!

Uw Sinterklaaspakket van 2023

Ook in 2023 hebben we bij Sanders Gifts weer groots uitgepakt met Sinterklaas attenties. Dan kunt u denken aan originele verpakkingen, het lekkerste en meest uiteenlopende snoepgoed en natuurlijk de jute zakken in verschillende maten. Omdat het assortiment zo breed is, hebben wij geprobeerd het zo makkelijk mogelijk te maken door alles in subcategorieën te plaatsen. Zo kan iedereen zijn eigen Sinterklaaspakket ook in 2023 weer zelf samenstellen. Liever advies op maat? Bel met ons op 0318-571382.

Waarom originele Sinterklaaspakketten van Sanders Gifts?

Sanders Gifts is uniek in het concept van het zelf samenstellen. Zowel uw Sinterklaaspakket, als uw kerstpakket, zomerpakket, paaspakket en specifieke waarderingspakket. Elk pakket is volledig zelf online samen te stellen. Ontvangt u liever toch wat advies over een passend Sinterklaas cadeau? Dan helpen wij u heel graag. Dit kan telefonisch, op afspraak bij u aan het bureau of via een beeldgesprek. Wij staan voor heldere communicatie, eerlijke handel en een no-nonsense mentaliteit. Spreekt dit u aan? Dan gaan we graag de relatie aan. Laten we beginnen met een origineel Sinterklaaspakket!

Sinterklaas attentie bestellen bij Sanderssinterklaaspakket

Heeft u het perfecte Sinterklaaspakket voor uw personeel of relatie gevonden? Fijn! U kunt deze gemakkelijk online bestellen via onze webshop of ons mailen naar info@sandersgifts.nl. U kunt ons ook bellen op 0318-571382. We staan altijd voor u klaar en verzorgen samen met u een fijne Sinterklaas avond voor uw personeel!