Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Bij Sanders Sinterklaaspakket vind je een diverse selectie aan home decoratie, perfect om zelf samen te stellen tot unieke sinterklaasgeschenken voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Met ons assortiment aan home decoratie kun je het perfecte sinterklaaspakket samenstellen dat past bij de ontvanger.

Door zelf het sinterklaaspakket samen te stellen, voeg je een persoonlijk tintje toe aan je geschenk, waardoor het extra speciaal wordt. Onze home decoratie varieert van sfeervolle kaarsen en decoratieve vazen tot stijlvolle kussens en trendy wanddecoratie, waardoor er voor elk wat wils is.

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel sinterklaasgeschenk voor je personeel, een attentvolle verrassing voor je medewerkers, een blijk van waardering voor je relaties, of een speciaal bedankje voor je klanten, onze home decoratie items zijn de perfecte keuze voor het samenstellen van je sinterklaaspakketten.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale sinterklaasgeschenk. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf sinterklaaspakketten samen te stellen met onze home decoratie!

Iets wat typisch past bij de lange en koude sint/kerstdagen is om het sfeervol te maken in huis. De home, plaids en decoratieproducten van Sanders Gifts zijn in dit geval een goede keuze om extra sfeer en warmte te creëren. U heeft binnen deze collectie genoeg keuze om het perfecte pakket samen te stellen, dat u passend vindt voor de krijger. De producten binnen het thema home, plaids en decoratie zijn ook leuk om te geven in combinatie met de lekkerste food producten.