Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Sinterklaaspakket een uitgebreid assortiment aan kaartjes, perfect om zelf samen te stellen tot unieke sinterklaasgeschenken voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Met onze diverse collectie kaartjes kun je het perfecte sinterklaaspakket creëren dat past bij de ontvanger.

Door zelf het sinterklaaspakket samen te stellen, voeg je een persoonlijk tintje toe aan je geschenk, waardoor het extra speciaal wordt. Onze kaartjes variëren van feestelijke wenskaarten tot stijlvolle bedankkaartjes en vrolijke boodschappenkaartjes, waardoor er voor elk wat wils is.

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel sinterklaasgeschenk voor je personeel, een attentvolle verrassing voor je medewerkers, een blijk van waardering voor je relaties, of een speciaal bedankje voor je klanten, onze kaartjes zijn de perfecte toevoeging aan je sinterklaaspakketten.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale sinterklaasgeschenk. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf sinterklaaspakketten samen te stellen met onze prachtige kaartjes!

Verras met een Sinterklaas kaartje

Er zijn oneindig veel redenen te bedenken om een Sinterklaas kaartje te schrijven voor de mensen om u heen. Of u nu uw medewerkers wilt bedanken voor hun harde inzet afgelopen jaar, of simpelweg het feest wilt delen met familie en vrienden. Met een persoonlijk kaartje tovert u binnen de kortste keer een brede glimlach op het gezicht van uw personeel of klantrelatie. Haal leuke herinneringen op, kies voor een motiverende quote voor het komende jaar of bedenk een grappig Sinterklaasgedicht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Selecteer uw unieke Sinterklaaskaart voor uw Sinterklaaspakketten van 2023! Ga voor een enkelzijdige 10×10 cm kaart of een A5 variant. Kies uit onze bestaande ontwerpen, variërend van klassiek tot aan een speels design. Bent u zelf creatief? Lever uw eigen design aan in het gewenste formaat. Maak de Hollandse traditie er één om niet te vergeten met een persoonlijke noot. 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0318 571382 of te mailen naar info@sandersgifts.nl. We helpen u graag!

De kosten van Sinterklaas kaartjes

Bij een bestelling vanaf 50 stuks hanteren we een eenheidsprijs van €1,40. Voor bestellingen onder de 50 stuks bedraagt de prijs €2,98 per stuk.

Kies het totaalpakket

Wilt u dit jaar uitpakken? Kies voor een extraatje als strooigoed of een heerlijke chocoladeletter. Zo zorgt u voor een compleet pakketje dat zeker goed wordt ontvangen. Stel eenvoudig online uw eigen Sinterklaaspakket samen. Ons assortiment bestaat uit zowel food- als non-food artikelen

Dus wacht niet langer. Duik in ons assortiment Sinterklaaskaartjes en maak van dit feest er een om niet te vergeten.

Sinterklaas kaartjes online bestellen

Heeft u een ontwerp Sinterklaaskaartje naar wens gevonden? Dat is goed nieuws! U kunt de gewenste kaarten eenvoudig online bestellen op onze webshop of neem contact met ons op. U kunt bellen naar 0318 571382 of te mailen naar info@sandersgifts.nl