Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

In november is het weer zo ver: de pepernoten liggen in de schappen want Sinterklaas staat weer voor de deur. Wilt u uw personeel, vrienden of familie dit jaar verrassen met een speciaal gebaar? Schrijf een persoonlijk sinterklaas kaartje! Niets is leuker dan het ontvangen van een kleinigheidje uit blijk van waardering. Dus tijd om uw potloden te slijpen, pak uw vulpen uit de kast, dit jaar kiezen we voor een bijzondere boodschap. 

Verras met een Sinterklaas kaartje

Er zijn oneindig veel redenen te bedenken om een Sinterklaas kaartje te schrijven voor de mensen om u heen. Of u nu uw medewerkers wilt bedanken voor hun harde inzet afgelopen jaar, of simpelweg het feest wilt delen met familie en vrienden. Met een persoonlijk kaartje tovert u binnen de kortste keer een brede glimlach op het gezicht van uw personeel of klantrelatie. Haal leuke herinneringen op, kies voor een motiverende quote voor het komende jaar of bedenk een grappig Sinterklaasgedicht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Selecteer uw unieke Sinterklaaskaart voor uw Sinterklaaspakketten van 2023! Ga voor een enkelzijdige 10×10 cm kaart of een A5 variant. Kies uit onze bestaande ontwerpen, variërend van klassiek tot aan een speels design. Bent u zelf creatief? Lever uw eigen design aan in het gewenste formaat. Maak de Hollandse traditie er één om niet te vergeten met een persoonlijke noot. 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0318 571382 of te mailen naar info@sandersgifts.nl. We helpen u graag!

De kosten van Sinterklaas kaartjes

Bij een bestelling vanaf 50 stuks hanteren we een eenheidsprijs van €1,40. Voor bestellingen onder de 50 stuks bedraagt de prijs €2,98 per stuk.

Kies het totaalpakket

Wilt u dit jaar uitpakken? Kies voor een extraatje als strooigoed of een heerlijke chocoladeletter. Zo zorgt u voor een compleet pakketje dat zeker goed wordt ontvangen. Stel eenvoudig online uw eigen Sinterklaaspakket samen. Ons assortiment bestaat uit zowel food- als non-food artikelen

Dus wacht niet langer. Duik in ons assortiment Sinterklaaskaartjes en maak van dit feest er een om niet te vergeten.

Sinterklaas kaartjes online bestellen

Heeft u een ontwerp Sinterklaaskaartje naar wens gevonden? Dat is goed nieuws! U kunt de gewenste kaarten eenvoudig online bestellen op onze webshop of neem contact met ons op. U kunt bellen naar 0318 571382 of te mailen naar info@sandersgifts.nl