Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Bij Sanders Sinterklaaspakket kun je heerlijke kruidnoten vinden om zelf samen te stellen tot unieke sinterklaasgeschenken en sinterklaaspakketten voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze smaakvolle kruidnoten zijn perfect voor het creëren van feestelijke geschenken die passen bij de sinterklaastraditie.

Met de mogelijkheid om zelf het sinterklaaspakket samen te stellen, kun je de kruidnoten combineren met andere lekkernijen, cadeautjes en verrassingen om een persoonlijk en op maat gemaakt geschenk te creëren. Zo maak je van jouw sinterklaasviering een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Of je nu op zoek bent naar traditionele sinterklaascadeaus of naar originele geschenkideeën, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw sinterklaasgeschenken uniek en speciaal te maken. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en stel jouw eigen sinterklaaspakketten samen met onze heerlijke kruidnoten en andere lekkernijen!

Bezoek onze website en laat je inspireren door ons assortiment aan kruidnoten en andere sinterklaas lekkernijen voor het samenstellen van de perfecte sinterklaasgeschenken.