Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Ontdek bij Sanders Zomerpakket een uitgebreid assortiment non-food producten die perfect zijn om zelf samen te stellen tot unieke sinterklaasgeschenken voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Onze non-food producten zijn speciaal geselecteerd om door de brievenbus te passen, waardoor ze ideaal zijn voor het samenstellen van sinterklaaspakketten die gemakkelijk te bezorgen zijn.

Met het zelf samenstellen van sinterklaaspakketten kun je een persoonlijke en attentvolle touch toevoegen aan je cadeau. Of het nu gaat om een blijk van waardering voor hardwerkende medewerkers, een dankbetuiging aan loyale klanten, of een verrassing voor waardevolle relaties, onze non-food sinterklaaspakketten zijn een geweldige keuze.

Bij Sanders Zomerpakket vind je een diverse selectie non-food producten die geschikt zijn voor elke smaak en interesse. Van praktische gadgets tot luxe verzorgingsproducten, wij hebben alles wat je nodig hebt om je sinterklaaspakketten extra speciaal te maken.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale sinterklaasgeschenk of sinterklaaspakket. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf non-food sinterklaaspakketten samen te stellen voor een feestelijke en gezellige sinterklaasviering!