Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

ten

Ontdek bij Sanders Sinterklaaspakket een breed assortiment dranken, perfect om zelf samen te stellen tot unieke sinterklaasgeschenken voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Met onze diverse selectie aan dranken kun je het perfecte sinterklaaspakket samenstellen dat past bij de ontvanger.

Door zelf het sinterklaaspakket samen te stellen, voeg je een persoonlijk tintje toe aan je geschenk, waardoor het extra speciaal wordt. Onze dranken variëren van heerlijke wijnen tot verfrissende frisdranken en speciale sinterklaasdranken, waardoor er voor elk wat wils is.

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel sinterklaasgeschenk voor je personeel, een attentvolle verrassing voor je medewerkers, een blijk van waardering voor je relaties, of een speciaal bedankje voor je klanten, onze dranken zijn de perfecte keuze voor het samenstellen van je sinterklaaspakketten.

Laat ons je helpen bij het samenstellen van jouw ideale sinterklaasgeschenk. Bezoek vandaag nog onze website en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf sinterklaaspakketten samen te stellen met onze heerlijke dranken!