Ontdek de mogelijkheden om unieke sinterklaasgeschenken te versturen via de brievenbus bij Sanders Sinterklaaspakket! Met onze ruime selectie aan sinterklaaspakketten die door de brievenbus passen, kun je zelf je ideale pakket samenstellen voor personeel, medewerkers, relaties en klanten.

Of je nu op zoek bent naar traditionele lekkernijen zoals chocoladeletters en kruidnoten, of naar feestelijke verrassingen zoals snoepgoed en sinterklaasdecoratie, wij hebben alles wat je nodig hebt om het ultieme sinterklaasgeschenk samen te stellen.

Met onze zelf samen te stellen pakketten heb je de vrijheid om precies die producten te kiezen die het beste passen bij jouw bedrijf en ontvangers. Zo creëer je een persoonlijk en attent sinterklaasgeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Stuur dit jaar een onvergetelijk sinterklaasgeschenk rechtstreeks naar de brievenbus van je medewerkers, relaties of klanten. Ontdek de mogelijkheden bij Sanders Sinterklaaspakket en maak van deze sinterklaas een feest om nooit te vergeten!

Sinterklaasattentie door de brievenbus

Verras uw personeel, zakelijke relaties of klanten met een sinterklaaspakket dat door de brievenbus past. Met een sinterklaas brievenbus cadeau weet u zeker dat u uw personeel een plezier doet. Of u nu uw waardering voor uw collega’s wilt laten merken met een persoonlijke kaart of gedicht of een compleet pakket met lekkers. In ons assortiment vindt u zowel food als non-food producten om een leuk sinterklaaspakket samen te stellen. Binnen no-time valt uw sinterklaas brievenbuspakket op de deurmat.

Sinterklaas brievenbus cadeau goedkoop verzenden

Uw sinterklaaspakket per stuk verzenden? Dit kan! Wij verzenden uw sinterklaaspakketten die door de brievenbus passen snel en gemakkelijk. Het invullen van ons verzendformulier, die wij per mail aan u toesturen is het enige wat u moet doen, daarna is het alleen nog maar wachten op de leuke reactie van de ontvangers. Wij verzenden alle individuele  sinterklaaspakketten met track&trace code naar uw personeel of relaties. De verzending van de brievenbuspakketten voor sinterklaas kosten per verzending €4,25 dit is incl. de handeling en verpakkingskosten. Laat u sinterklaaspakketten per stuk versturen door de hulppieten.

Custom-made brievenbuspakket sinterklaas cadeau

Naast de verschillende sinterklaaspakketten die wij al voor u hebben samengesteld kan u ook kiezen voor een zelf samen te stellen sinterklaaspakket door de brievenbus. U kan hierbij keuzes maken uit de producten onder de categorie brievenbus producten. Hier staan dan weer 2 sub-categorieën namelijk Brievenbus – Food en Brievenbus Non-food. Zo vindt u gemakkelijk alle producten die geschikt zijn voor de brievenbus en de link hebben met het Sinterklaas feest. Denk bijvoorbeeld aan kruidnoten, een banketstaaf, een luxe chocoladeletter of één van onze andere geschenken.

Maak het persoonlijk!

Om het nog verder te customizen kunt u kiezen voor een gepersonaliseerd kaartje met uw eigen huisstijl, eigen logo en tekst. Een overzicht van deze kaartjes vindt u hier: Overzicht kaartjes. En om ook nog een groet aan de buitenzijde van uw sinterklaasgeschenk te plaatsen kan u een sticker kiezen met logo en/of tekst, zie hier het overzicht van de stickers: Overzicht stickers. Zo is er voor iedereen een geschikt sinterklaaspakket samen te stellen voor elk budget en voor elke gelegenheid.

Ontwerp brievenbusdoosjes sinterklaas

Alle brievenbusdoosjes voor sinterklaas ontwerpen wij zelf, laten wij zelf drukken en hebben wij eigen voorraad van. Het grote voordeel hieraan is dat wij snel kunnen schakelen, u altijd een originele brievenbusverpakking heeft en de ontvanger direct enthousiast is. Al voordat hij het brievenbus doosje opent. Naast de eigen ontwerpen is het ook mogelijk bij bestelling boven de 250 sinterklaaspakketten om uw eigen brievenbusdoosje te laten maken. Wij leveren dan een werktekening bij u aan en u kan het ontwerpen zoals u wenst. De kosten hiervoor zullen vaak iets hoger liggen dan de kosten van de standaard doosjes omdat wij deze met grote aantallen laten maken.

Bestel uw sinterklaas brievenbus eenvoudig online

Is het brievenbusdoosje gevuld met een heerlijke chocoladeletter, kruidnoten en een klein cadeau? Mooi tijd om het pakket te versturen. Wij doen de pakketten tijdig op de post. Tot slot kunt u het pakket personaliseren met een handgeschreven sinterklaas kaartje. Alles om uw personeel dit jaar extra te verrassen! Mocht u vragen hebben over ons assortiment stel ze gerust. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u eigen sinterklaas brievenbusverpakking? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 0318 571382 of mail ons naar info@sandersgifts.nl.