Hier vindt u verschillende staffel kortingen:
< 10 stuks: 10 - 24 stuks: 25 - 49 stuks: 50 - 99 stuks: 100 - 249 stuks: 250 - 499 stuks: 500 > stuks:
Niet mogelijk Geen korting 2% korting 4% korting 6% korting 8% korting 10% korting

Bij Sanders Sinterklaaspakket bieden we een ruime selectie aan kisten en kratten die perfect zijn voor het zelf samenstellen van unieke sinterklaasgeschenken en sinterklaaspakketten voor personeel, medewerkers, relaties en klanten. Met onze diverse assortiment aan kisten en kratten kun je jouw geschenken op een originele en feestelijke manier presenteren.

Of je nu op zoek bent naar een traditionele houten kist, een stoere krat van stevig materiaal, of een kleurrijke en decoratieve doos, bij ons vind je precies wat je nodig hebt om jouw sinterklaasgeschenk een persoonlijk tintje te geven.

Door zelf het sinterklaaspakket samen te stellen en te verpakken in een mooie kist of krat, creëer je een uniek en opvallend geschenk dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw sinterklaasviering een onvergetelijke ervaring met de kisten en kratten van Sanders Sinterklaaspakket!

Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden om jouw sinterklaasgeschenken zelf samen te stellen en te verpakken in stijlvolle kisten en kratten.