Leukste Sinterklaascadeaus voor volwassenen

De goedheiligman is weer in het land en daarom is het de hoogste tijd om leuke Sinterklaascadeaus aan te schaffen. Maar het is en blijft lastig om cadeaus te vinden voor volwassenen. We helpen u een handje op weg met deze blog. Vul uw jute zak met leuke cadeaus en maak er een Sinterklaasfeest van om nooit te vergeten!

Doe een gezellige tijd cadeau met een leuk spelletje

Niemand is te oud om spelletjes te spelen. Ook volwassenen worden vrolijk van een gezellig potje 4-op-1-rij of Mikado. Past een gezelschapsspel niet helemaal bij de ontvanger? Wat dacht u dan van een breinbrekend puzzelboekje. Geef dan ook meteen een handige potlodenset erbij en het puzzelen kan beginnen.

De klassieker: een heerlijke chocoladeletter

Wie houdt er nou niet van? De ouderwetse chocoladeletter blijft altijd een leuk cadeau om te krijgen. Maak het natuurlijk wel zo persoonlijk mogelijk door de voorletter van de ontvanger te geven. Wilt u helemaal uitpakken? Dan raden we een heerlijke Tony Chocolonely reep aan. Deze repen zijn er in veel bijzondere smaken waar u uit kunt kiezen én ze zijn ook nog eens op een eerlijke manier gemaakt.

Een ontspannend Sinterklaascadeau: een dagje welness

Na een druk jaar verlangen volwassenen vaak naar ontspanning. Geef daarom een ontspannend Sinterklaascadeau! U kunt voor verschillende sauna-en welnesslocaties een cadeaubon geven. Of wat dacht u van zelf een heerlijk welnesspakket samenstellen? Koop luxe badoliën, geurkaarsen en verzorgingsproducten en maak er een mooi pakket van. Zie ginds komt de ontspanning!

Vul mooie mokken met lekker snoepgoed

Een leuke mok doet het altijd goed. Koop een mok met een mooie print, een inspirerende boodschap óf een keramische mok waar u op kunt schrijven met krijt. Maar wat is er nou leuker dan een mok? Een goed gevulde mok! Doe het geliefde Sinterklaassnoepgoed, zoals schuimpjes, marsepein en tumtums, in een zakje en zet deze in de mok. Vol verwachting klopt ons hart!

Altijd goed: sokken

Iedereen draagt ze, iedereen heeft ze nodig: sokken. Daarom zijn sokken altijd een leuk Sinterklaascadeau voor een volwassene. Sokken met een leuke print of grappige tekst zijn altijd een leuk cadeau, maar u kunt het nóg leuker maken. U kunt namelijk een foto laten bedrukken op de sokken. Van een foto van het huisdier van de ontvanger tot een foto van jullie samen: van alles is mogelijk!

Houd het klein met een brievenbuspakket

Wilt u een cadeau geven, maar woont de ontvanger ver weg? Dan is een brievenbuspakket een goede oplossing! Een brievenbuspakket stelt u helemaal zelf bij ons samen. U kunt ook voor een samengesteld pakket kiezen. Vult u het pakket met lekkernijen of een leuk kaartspel, dan zorgen wij ervoor dat het op tijd bij de ontvanger op de mat ligt.