10 tips voor de leukste Sinterklaasgeschenken voor uw personeel

Sinterklaasgeschenken kunnen een hele klus zijn. U wilt niet elk jaar met hetzelfde presentje aankomen. Daarom schieten de hulppieten u te hulp en hebben we een top 10 lijst gemaakt met de leukste Sinterklaascadeaus voor uw personeel en klantrelaties. Verras uw collega’s met een pakket of iets lekkers als blijk van waardering voor hun harde inzet van afgelopen jaar. Succes gegarandeerd!

1. Chocoladeletter

De ouderwetse chocoladeletter doet het altijd goed en blijft wat ons betreft een schot in de roos. Geef uw cadeau een persoonlijke twist door te kiezen voor de initialen van uw personeel. Overweeg ook de populaire Tony Chocolonely repen als optie; niet alleen een heerlijke keuze, maar ook een stap richting een betere wereld.

2. Brievenbuspakket

Verras uw personeel thuis met een brievenbuspakket op de mat. Stel zelf uw pakket samen of kies een samengesteld Sinterklaaspakket. Gevuld met zowel lekkernijen als leuke kleinigheidjes als een Sinterklaas kaartspel. De verpakking kunt u aanpassen naar de huisstijl van uw organisatie om het geheel persoonlijk te maken. 

Meer weten? Bekijk ons aanbod Sinterklaas brievenbuspakketten. 

3. Sinterklaaspakket

Tijd om het personeel helemaal in het zonnetje te zetten? Ga voor een uitgebreid Sinterklaaspakket. In ons assortiment vindt u Sinterklaaspakketten in verschillende formaten. Verras uw personeel of klanten met alleen het allerbeste. Kies zelf wat u wilt terugzien in het pakket. Iedereen ziet een kerstpakket tijdens de koude maanden aankomen, maar u geeft een fijn voorproefje door een mooi Sinterklaaspakket mee te geven. 

4. Gezelschapspelletjes

Breng competitie en sfeer naar kantoor of naar uw organisatie en verras uw personeel met een leuk gezelschapsspelletje. Met Sinterklaas zijn familie en vrienden samen, hoe leuk is het om tijd door te brengen onder het genot van een gezellig spelletje 4-op-1 rij of Mens erger je niet. Of ga de strijd aan met een ouderwets potje Rummikub. 

5. Kleinigheidje voor kinderen

Inkleur rugtas Sinterklaascadeau

Weet u van uw personeel dat ze kinderen hebben? Geef dan in uw Sinterklaasattentie iets mee voor de kleintjes thuis. Van gave tekensets tot aan een rugtas die ze nog moeten inkleuren, zo zijn ze extra zoet tijdens deze periode van het jaar. 

6. Speculaasplank

Bakliefhebbers, geef een speculaasplank en laat uw personeel de lekkerste speculazen zelf bakken. Leuk om samen te doen met collega’s. Plus wie wil er nou niet genieten van de geur van warm gebakken koeken en traktaties ontvangen van personeel dat de speculaasplank heeft uitgeprobeerd. Een win-win situatie wat ons betreft!

7. Sinterklaas kaartje

Sinterklaas kaartje

Soms is een simpel kaartje al meer dan genoeg. Neem de tijd om een persoonlijke boodschap te schrijven en uit te drukken hoezeer u de inzet en toewijding van elke medewerker waardeert. U tovert een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger.

8. Snoepgoed en ambacht

Bij Sinterklaas horen strooigoed en marsepein. De echte zoetekauwen onder ons maakt u dolgelukkig met een zoet pakketje met lekkernijen. Want zoals het bekende gezegde luidt: wie zoet is krijgt lekkers, nietwaar? Met een samengesteld snoeppakket slaat u de plank dit jaar niet mis.

9. Thema-mokken

Een mok met een leuke Sinterklaasprint of een inspirerende boodschap die past bij de waarden van uw bedrijf is een echte aanrader als Sinterklaasgeschenk. In ons assortiment vindt u verschillende varianten. Een handige mok om mee te nemen, of wat dacht u van een mok waar u met krijt op kunt schrijven? Bekijk ons assortiment.

10. Cadeaukaart

Als laatste tip: mocht u echt niet weten wat te geven, dan is een cadeaukaart altijd een veilige keuze. Hiermee geeft u uw medewerkers de vrijheid zelf een cadeau naar wens uit te zoeken.

Doe inspiratie op!

Heeft u inspiratie opgedaan voor uw Sinterklaas attentie voor dit jaar? Fijn! Ontdek ons ruime assortiment Sinterklaasgeschenken en vind het pakket wat bij uw medewerkers past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een Sinterklaaspakket voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0318 571382 of mail naar info@sandersgifts.nl